dimecres, 30 de setembre del 2015

Segunda convocatoria de #1minutodevergüenza Miércoles 30 de septiembre en la Plaza Cibeles de Madrid

(VERSIÓN EN CASTELLANO)
El pasado 23 de septiembre arrancamos la campaña #1minutodevergüenza, #1minutodedignidad en Madrid tras cuatro semanas de convocatorias en Cataluña vamos a seguir concentrándonos. ¡Cada día somos más y queremos que tú también te sumes!
Los refugiados siguen llegando y Europa se sigue despistando. Desde Payasos Sin Fronteras nos vemos absolutamente impotentes ante los acontecimientos que se están produciendo con los refugiados que llegan a Europa buscando consuelo y ayuda,procedentes principalmente de países en guerra como Irak, Siria, Afganistán, Sudán, Nigeria, Somalia, Eritrea y otros. Por ello, al mismo tiempo que queremos escuchar la voz de la infancia refugiada, también queremos expresar el sentimiento de vergüenza que nos invade ante la actitud de los gobiernos europeos.
Tortell Poltrona, impulsor y presidente de PSF, dijo en la pasada concentración organizada en la Plaza Sant Jaume de Barcelona: "Como veis esto no afloja, y mientras esto no afloje nosotros tampoco aflojaremos".
Ven este miércoles 30 de septiembre a las 20h a la Plaza Cibeles de Madrid y da soporte a los refugiados.
TÚ PARTICIPACIÓN ES IMPORTANTE
Puedes confirmar tu asistencia aquí: https://www.facebook.com/events/1647034715581974/

--

(VERSIÓ EN CATALÀ)

El passat 23 de setembre vam arrencar la campanya #1minutdevergonya #1minutdedignitat a Madrid després de quatre setmanes de convocatòries a Catalunya continuarem concentrant. Cada dia som més i volem que tu també t'hi sumis!

Els refugiats segueixen arribant i Europa se segueix despistant. Des Pallassos Sense Fronteres ens veiem absolutament impotents davant els esdeveniments que s'estan produint amb els refugiats que arriben a Europa buscant consol i ajuda, procedents principalment de països en guerra com l'Iraq, Síria, Afganistan, Sudan, Nigèria, Somàlia, Eritrea i altres. Per això, al mateix temps que volem escoltar la veu de la infància refugiada, també volem expressar el sentiment de vergonya que ens envaeix davant l'actitud dels governs europeus.

Tortell Poltrona, impulsor i president de PSF, va dir en la passada concentració organitzada a la Plaça Sant Jaume de Barcelona: "Com veieu això no afluixa, i mentre això no afluixi nosaltres tampoc afluixarem".

Vine aquest dimecres 30 de setembre a les 20h a la Plaça Cibeles de Madrid i dóna suport als refugiats.

LA TEVA PARTICIPACIÓ ÉS IMPORTANT

Pots confirmar la teva assistència aquí: https://www.facebook.com/events/1647034715581974/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada